Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/rbttrans/public_html/wp-content/themes/Avada/includes/lib/inc/class-fusion-color.php on line 606

Despre noi

Plătește online transportul la aeroport și beneficiezi de o reducere de 10 RON !

Plătește online transportul la aeroport și beneficiezi de o reducere de 10 RON !

Partenerul tău de transport în siguranță și confort

Cu acest motto și-a început activitatea RBT Turistic Line în anul 2014. Siguranța și confortul fiind pe primul loc pentru noi, am venit pe piață cu o flotă de mașini noi, cu dotări de excepție. Același lucru îl facem și în ziua de astăzi investind încontinuu în achiziția de microbuze noi pentru a păstra standardele ridicate.

Seriozitatea și profesionalismul de care am dat dovadă a făcut ca RBT Turistic Line, în scurt timp, să-și creeze o clientelă fidelă , cu care ne mândrim. Faptul că avem clienți care călătoresc cu noi încă de la începutul activității, este o dovadă a faptului că nu i-am dezamăgit.

Și: Vă mulțumim! Promitem nici să nu o facem!

RBT Turistic Line vă oferă zilnic curse transfer aeroport Galați-Otopeni, transport zilnic Galați-Cluj, curse private sau ocazionale oriunde în țară și în străinătate. Transportul se face cu microbuze licențiate, permanent verificate tehnic, sigure și confortabile. Șoferii noștri experimentați și atestați profesional va stau permanent la dispoziție pentru a va asigura un transport sigur și în condiții excelente.

RBT Turistic Line – companie specializată în transportul de persoane