Cu o experienta de peste 5 ani si peste 10000 de clienti multumiti, RBT turistic line va asigura servicii de transport persoane si colete intern si international, transfer zilnic spre si de la Aeroportul International Henri Coaanda Bucuresti si servicii de rent-a-car.

Muncesti in strainatate si vrei sa ajungi la destinatie rapid si in siguranta? Rbt turistic te duce direct la adresa in conditii de maxima siguranta si confort.

Aveti un colet de trimis catre rude sau prieteni aflati in strainatate? Vreti sa primiti de la cei dragi un colet? Noi va putem ajuta! Va luam coletul de acasa si vi-l aducem in Romania, la cei dragi.

Transportul de persoane si colete se face pe ruta Austria-Germania-Belgia-Olanda.
RBT turistic line efectueaza zilnic curse tur-retur spre Aeroportul Henri Coanda Bucuresti, pe ruta Galati-Braila-Buzau-Otopeni. Dispunem de o flota de masini noi, dotate cu scaune VIP, aer conditionat, wi-fi, televizor, prize.

Daca vrei sa inchiriezi o masina pentru un eveniment sau o excursie alaturi de cei dragi, RBT turistic te ajuta sa ai o calatorie fara griji. Va punem la dispozitie masini de inchiriat de diferite capacitati, in functie de nevoile dumneavoastra. Echipa noastra de soferi profesionisti va sta la dispozitie non-stop.

Planifica-ti vacanta cu noi! Daca doresti sa ai o vacanta de neuitat si lipsita de griji, RBT Turistic Line va pune la dispozitie o gama larga de oferte de turism intern si international, la cele mai bune preturi. In plus, la agentia noastra va puteti achizitiona si biletele de avion.

Facebook