De ce ar trebui să alegi un transfer până la aeroport în detrimentul mașinii personale?”

Un transfer la aeroport vă poate asigura mult mai multe beneficii decât deplasarea cu mașina personală. Iată de ce un transfer până la aeroport, sigur, rapid, confortabil și în condiții optime, este o soluție mult mai bună decât un drum cu mașina.

  1. Scaunul pasagerului este întotdeauna mai confortabil ca scaunul șoferului

Chiar dacă există mulți iubitori ai șofatului, incluzându-ne pe noi, trebuie să recunoaștem că atunci când ești pasager, nu există stres. Nu trebuie să-ți faci griji că ai greșit intersecția, nu te mai deranjează vorbitul încontinuu al copiilor sau soției, poți vorbi la telefon (în limita bunului simț) liniștit și nu te îngrijorezi dacă-ți va ajunge benzina sau dacă se va strica mașina. Ca pasager, ești liber să stai relaxat în cele mai confortabile autocare și maxi-taxi, să asculți muzică la căști sau chiar… să dormi. Ceea ce duce la al doilea motiv.

  1. Nu vei fi obosit atunci când ajungi la aeroport

Imaginează-ți că ai o cursă pe avion de peste 5 ore. Ce-ți mai trebuie în plus sunt încă 3 ore petrecute pe drum, conducând. Astfel, dacă adormi pe tot parcursul drumului, nici nu-ți vei da seama când ai plecat de acasă și când ai ajuns de la aeroport. RBT Transport dețină o flotă auto cu cele mai confortabile autocare și maxi-taxi, de ultimă generație.

  1. Un cost accesibil

Din punct de vedere financiar, este mult mai echitabil a alege un transfer până la aeroport decât a folosi mașina personală. Un drum până la București costă aproximativ 100 de lei. Cu RBT, încadrându-te în aceeași sumă de 100 de lei, poți beneficia de drumul dus-întors aeroport.

  1. Timpul

Este complet greșit în a crede că un transfer la aeroport durează mai mult decât un drum cu mașina. Drumul Galați – Otopeni este de aproximativ 250 de km, care pot fi parcurși în 3 ore. Fie că este vorba de un autoturism personal sau maxi-taxi/autocar, vor rămâne aceiași kilometri parcurși cu aceeași viteză maximă legală, rezultând un drum de 3 ore. Șoferii noștri sunt experimentați, cunosc până și cele mai mici detalii ale drumului, și niciodată nu au decalat o cursă.

  1. Există un tarif de parcare pentru aeroport

Aeroportul Henri Coandă din București percepe un tarif de parcare pe termen lung. Conform site-ului oficial al aeroportului: ” Tariful de parcare pe termen lung se calculează în funcție de numărul de zile de utilizare: pentru primele două zile de staționare tariful este de 40 lei/zi. Dacă staționarea se prelungește până la 3-4 zile, se mai adaugă 20 lei/zi, astfel încât pentru 4 zile de parcare tariful este de 120 lei. Pentru o durată cuprinsă între 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 10 lei. ”

  1. Condusul pe timpul iernii este mai dificil

Condusul iarna depinde foarte mult de experiența șoferilor. Cu cât au condus mai mult pe timp de iarnă drumuri lungi, cu atât sunt mai experimentați. Însă aceștia mai trebuie să țină cont de un aspect: calitatea anvelopelor. Putem confirma faptul că anvelopele autovehiculelor RBT sunt de cea mai bună calitate și sunt adaptate condițiilor meteorologice, iar șoferii noștri efectuează drumul Galați – Otopeni pe tot parcursul anului.

Un transfer până la aeroport poate fi cea mai bună soluție nevoilor, condiției și bugetului dumneavoastră. Alegeți RBT Transport pentru a vă convinge de principiile noaste: confort, siguranță, rapiditate, profesionalism și pentru a vă bucura de un drum liniștitor până la aeroport.