5 motive să călătorești cu RBT Transport

Motivele pentru care poți să alegi RBT Transport variază de la prețurile avantajoase, seriozitatea și profesionalismul șoferilor noștri, siguranța, dar și confortul și condițiile excelente pe tot parcursul călătoriei. În rândurile ce urmează dorim să detaliem cât mai mult aceste motive și să vă asigurăm de calitatea serviciilor RBT Transport.

1. Siguranța

La RBT Transport punem accentul pe siguranță. Suntem conștienți de riscuri, de faptul că suntem responsabili atât de siguranța călătorilor noștri, dar și de siguranța șoferilor. De aceea, toate mașinile din flota noastră auto sunt atent verificate înainte și după fiecare cursă, toate reviziile și asigurările sunt la zi și investim foarte mult în cele mai sigure modele de mașini. La activ, avem aproximativ 20.000 curse efectuate, din care putem spune cu bucurie că pe fiecare am dus-o la bun sfârșit, fără nici un incident grav.

2. Profesionalism și seriozitate

Suntem o firmă cu peste 5 ani vechime, timp în care scopul nostru a fost evoluția continuă. Dorim să fim cei mai buni din domeniu, de aceea ținem întotdeauna cont de părerile clienților noștri și suntem atenți la cum suntem percepuți. Suntem conștienți cât de mult contează să nu decalezi plecarea unei curse, să te încadrezi într-un orar, să oferi pasagerului confortul unei curse până la aeroport, să ai o echipă serioasă cu aceeași viziunea ca a ta. Am ales șoferi experimentați și profesioniști, investim constant în mașinile noastre și întotdeauna punem clientul pe primul loc.

3. Prețuri accesibile

Oferim servicii accesibile, pentru toate buzunarele deoarece nevoia de a călători este una universală. Printre serviciile noastre, amintim transferul până la aeroport la doar 100 de lei TUR-RETUR, drumul direct în fața hotelului în însorita Bulgaria la un cost accesibil în funcție de stațiunea turistică și livrarea coletelor Anglia-România sau România-Anglia, cu un cost de 1£/ kg.

4. Confort

Orice călător trebuie să se gândească la confortul său din timpul drumului cu un autoturism. Timpul trece mai repede atunci când stai într-un scaun confortabil, unde poți dormi sau citi o carte. Este important să existe aer condiționat în timpul verii sau încălzire în mașină pe timpul iernii. Iar pentru că tehnologia este un factor nelipsit din viața de zi cu zi, este important ca orice microbuz sau autocar să fie dotat cu Wi-Fi sau prize. Toate aceste condiții se regăsesc în mașinile RBT Transport, pentru confortul pasagerului nostru.

5. Preluarea și lăsarea clienților direct în fața locuinței

Lumea care călătorește are bagaje și ultimul lucru pe care și-l dorește este să le care într-un taxi sau o altă mașină până la punctul de unde se efectuează plecările cu mașina. De aceea RBT Transport preia și aduce pasagerii direct în apropierea locuinței lor.

Acestea nu sunt doar motive pentru a alege o călătorie cu RBT Transport, ci și principiile noastre cu care ne ghidăm în fiecare zi. Dacă v-am convins că suntem alegerea potrivită pentru dumneavoastră nu ezitați să ne contactați accesând link-ul următor, prin oricare dintre canalele menționate. De asemenea, urmăriți-ne și online pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/RBTtransport.ro/) sau Instagram.